Search
  • Roc Burgstaller

TAJIKISTAN part 2(català)

Updated: Aug 5, 2019

TAJIKISTAN

Moneda: Somani

1€=10 Somani

Visat Tramitat per internet 60€/persona https://www.evisa.tj/index.evisa.htmlNomés sortir de Khorog agafem un noi que esta fent autostop, és en Peter va sortir de Belgica fa 4 mesos, acaba de graduar-se no te novia ni gastos fixes i ha decidit fer el viatge de la seva vida.

Ens acompaña fins on parem a dinar a Malvoj. Fa una mica de mala cara i ens comenta que no es troba bé, la Miriam li mira la febre i li dona uns medicaments.Malvoj té aigues termals i volem probar-les, anem a fer un cop d’ull però decidim no entrari tot i que l’Enric en te moltes ganes. És com una constucció de 3mts x 3mts on els homes i les dones entren per torns depullats esta un pèl brutet i no bé molt de gust entrari per la olor.

Continuem el camí fins a Ishkahim,hem fet 100km i decidim buscar un home stay per passa la tarda i poder dormir més resguardats.

Aprofitem per jugar a pilota amb els nens i fem volar l'estel que portem.A l'endema ens tornem a llevar d'hora i continuem reseguint la frontera amb Afganistan. El paisatge és espectacular. Farem 100 km més fins a Langar.


La pista de moment es deixa fer, poc a poc i sense cap pressa és molt fàcil avançar.

Arribem a Langar i busquem un lloc per acampar. Anem a parar a un altre home stay i ens instal·lem al seu pati. La Bruna aprofita per jugar amb uns intruments que ha trobat i el Roc i l'Enric fan una excurssió en un truró proper.Al matí següent ens tornem a possar en ruta avui haurem de passar la part de la ruta més delicada i enfilar-nos fins a 4200mts.

En Caveman ens ha comentat que l'únic pas una mica complicat era despres de Langar perquè el camí tenia un parell de rampes delicades.

Arribem a les rampes i efectivament son força dretes però amb primera velocitat i molta cura de no perdre tracció les superem sense cap problema.

Estem molt contents perquè en principi ja hem fet el més complicat del camí!!!


Ens trobem una noia Polaca viatja sola en bicilcelta ha tingut una punxada a la roda de la bicicleta i ha perdut la manxa. nosaltres en portem una i li regalem, segurament la necesitarà molt més que nosaltres.

El camí és espectacular quin regal de paisatge!! ens trobem amb un ramat de Camells i parem una estona aprofitem per fer un bon esmorzar.

Uns quants kilometres més endavant la pista de cop arriba a una carretera asfaltada, hem arribat a la M41 la pamir higway!!

Deixem enrerà el Wakham valley, la veritat és que ha sigut molt més fàcil del que ens pensavem.

Ara el següent desti és arribar a la ciutat de Murhab, a veure si tenim sort i atrapem d'una vegada al Caveman.

69 views0 comments

Recent Posts

See All